Mònica Moles Ena

El meu nom és Mònica Moles, soc de Barcelona i hi he viscut sempre, m’agrada aquesta ciutat  mediterrània i cosmopolita, tot i que disfruto molt també viatjant i en contacte amb la natura.

Soc Economista, Coach i instructora de Mindfulness i meditació des del 2012.

Vaig conèixer la pràctica del mindfulness per casualitat. Vaig anar a una conferència sobre pensament positiu i em va impactar adonar-me de tantes coses que fem de manera automàtica sense ser gaire conscients.

Sovint el nostre cos està a un lloc i la nostra ment constantment salta de pensament en pensament. Viatja ràpidament al passat i al futur, i s’encalla en preocupacions de temes no resolts, en records que ens estressen, en situacions futures que ens angoixen..

El mindfulness ens fa adonar del que fem i ens entrena a calmar la nostra ment, a relaxar les tensions del nostre cos i saber gestionar les nostres emocions.

Quan la nostra ment està calmada, tenim claretat mental, veiem en perspectiva, ens tornem més creatius, motivats i intuitius; i sabem com donar resposta a les situacions més desafiants.

Es per això que voldria compartir la meva experiència perquè qui ho desitgi pugui també aconseguir els beneficis de estar present, viure en el “aquí i ara” (atenció, concentració, productivitat i eficiència, gestió intel.ligent de l’estrés, del temps i de les emocions, millor comunicació i escolta, entre d’altres).

Professionalment treballo per afavorir el benestar físic, mental i emocional de les persones, generant espais de treball saludables i feliços.

Per a més informació, podeu visitar la meva pàgina web: www.zentrumcoaching.com

Aquest any t’ofereixo la següent proposta Exercicis de Mindfulness per millorar la teva concentració i començar el dia amb calma i energia plena.

Estic encantada de compartir els meus coneixements i experiència per a que el món sigui un lloc millor per tots.