Mireia Roca Maldonado

 Jo sóc de Barcelona, visc a Sant Pol de Mar i treballo a l’Escola Bressol El Pit Roig de Sant Pere de Vilamajor. Aquest any estic compartint l’experiència a la FUB de Manresa amb una colla d’estudiants de Grau en Educació Infantil, on estic aprenent moltíssim sobre la difícil tasca de ser mestres en l’actualitat.

La meva professió és la meva afició, llegir, practicar i sobretot reflexionar sobre pedagogia, és el que omple el meu temps lliure. Soc inquieta i m’agrada investigar noves maneres i nous materials per a l’educació dels més menuts. Tot i que soc mestra de primària, i després d’uns quants anys en la docència, m’he decantat per la primera etapa d’Educació Infantil, on les petites coses esdevenen grans aconteixements.

A l’Escola d’Estiu virtual ja fa uns anys que hi volto, m’encarrego d’acompanyar a tot aquell docent interessat en els cursos que imparteixo. I cada estiu, agafo les vacances amb molt bon gust de boca, gràcies a poder compartir i créixer al llarg d’aquests 15 dies intensos.