Mari Angel Pitarque Cambra

foto_pitarque_mariangelVaig néixer a Alcolea de Cinca (Huesca) el 1963. De petita vaig estudiar a Lleida i després vaig marxar a Barcelona. Em vaig llicenciar en Química l’any 1987 i fer el Doctorat a la Universitat de Barcelona (1996). Sempre m’ha agradat la docència i el 1999 vaig entrar al món de secundària fent substitucions.

El 2004 vaig aprovar les oposicions a la Comunitat Valenciana i ara sóc professora de Física i Química a secundària.

L’interès per les noves tecnologies ha estat sempre present en la meva vida. Vaig fer molts cursets a ACTE i a altres institucions, fins que el 2004 en Ramon Cemeli em va proposar pertànyer a l’Associació. Evidentment vaig acceptar de seguida i des d’aleshores col·laboro amb ACTE.

Actualment sóc professora a l’IES Torre del Rei d’Orpesa (Castelló). Aquí gaudeixo del sol i del mar, encara que enyoro Barcelona, on vaig passar una part important de la meva vida.

Segueixo interessada en les noves tecnologies i les utilitzo sempre que puc. Imparteixo cursets a ACTE, continuo rebent formació i participant a seminaris, congressos i jornades.

Actualment, a ACTE imparteixo aquests cursos: