Montse Camps Riera

Hola, sóc la Montse i em presento: Sóc de Barcelona on vaig estudiar Magisteri i em vaig  llicenciar en Història de l’Art. La Història del Cine i els valors expressius del món audiovisual van ser matèria meva de tesi i del meu gust preferit.

La passió pel cine i la comunicació em ve de lluny, però ara el món ha canviat: La irrupció de la virtualitat ens ha modificat hàbits i punts de vista, i ens anem adaptant. Però com que l’art m’agrada, sempre imparteixo cursos amb un lligam romàntic. A qui no li agrada volar per altres mons?

I per això, per a trobar adictes al tema imparteixo aquests programes. Sols cal que s’agafi la feina amb ganes i il·lusió. Uns dies de pantlla, què més vols!. Finalment, dir que imparteixo:

Un curs fàcil i imprescindible si vols tenir endreçat tot l’escampall de vídeos que mai saps on paren:

Si vols complementar les classes amb recursos dinàmics, vius, no ho dubtis, apunta’t a: