Montse Camps Riera

 Hola, sóc la Montse Camps i em presento: Sóc de Barcelona on vaig estudiar Magisteri i em vaig  llicenciar en Història de l’Art. La Història del Cine i els seus valors expressius va servir-me de matèria per a la tesi.

La meva passió pel cine ve de lluny, però ara el món ha canviat: La irrupció de la tecnologia digital en les nostres vides ens ha modificat hàbits i aficions, i a això ens hem anat adaptant. Però com que l’art m’agrada, els cursos que imparteixo sempre tenen un lligam romàntic amb l’àmbit artístic i el cinematogràfic. A qui no li agrada volar cap a altres mons?

I per això, per a conquistar adictes al tema imparteixo aquests programes. A qui s’apunti, millor que li agradi el cine. Sols cal que s’agafi la feina amb ganes i il·lusió. Fer un curs mirant pel·lícules, què més vols!.