Carles Pinar

Presentació
Hola a tothom!
Sóc mestre des de fa molts anys i he tingut experiències professionals a totes les etapes educatives: Infantil, Primària i Secundària.
En algun interval de la meva vida professional també he passat pels Serveis Educatius i darrerament he estat força temps a un Centre de Recursos, fent la tasca de referent TAC i duent a terme dues de les feines que més m’agraden. Treballar amb les nenes i nens en tallers d’ imatge, robòtica, programació, i darrerament en l’ús del vídeo a l’aula. D’altra banda, les dues darreres decàdes, he fet formació de professorat (també en centre!) sobre l’aplicació de les tecnologies a l’aula.
De tot allò viscut com a mestre, em quedo amb el què ha estat més difícil, els anys passats a Infantil introduint als nens a la llengua escrita i aprenent jo mateix com mai per acompanyar-los en el descobriment dels primers conceptes i habilitats matemàtiques!
Més tard ja va venir la informàtica educativa i la descoberta de com gaudir de la seva utilitat a l’aula.
Desitjo que el meu acompanyament, i els materials i idees que he preparat pel curs, us siguin útils a la vostra tasca a l’aula i ajudi a les/els vostres alumnes a aprendre més i millor!
Benvinguts al curs!
Carles

El meu curs
Fem vídeo amb la tablet: el reportatge com a instrument per aprendre.