Ale Bausà

Foto Ale Bausá

Hola! Jo sóc l’Ale. Sóc periodista de carrera, i comunicadora digital i desenvolupadora web de professió.

Vaig començar la meva carrera fent tasques de redacció, locució i edició digital als informatius de TVE, i presentant programes de ràdio a RNE i a ràdios locals. A poc a poc la meva carrera va anar virant cap a la comunicació digital: em vaig especialitzar en community managing i posteriorment, en programació web. Fa 7 anys que em dedico a la programació, als continguts web i al posicionament, i gaudeixo molt de tot el relacionat amb la comunicació.

Considero que la comunicació té una importància vital, especialment a les aules, on actualment es troben infants i adolescents que han crescut a l’era de la hipercomunicació. Infants que reben diàriament centenars d’estímuls que competeixen per la seva atenció.

Amb el meu curs, pretenc ajudar als meus alumnes a comunicar-se més i millor: a posar-se en el lloc del seu públic, empatitzar-hi i aprendre diferents tècniques d’estructura i presentació de la informació, redacció, locució i edició digital; tot amb l’objectiu de què el seu interlocutor absorbeixi amb el màxim interés qualsevol tipus d’informació. 

Si vols conèixer més sobre mi, et convido a visitar el meu lloc web alebausa.com.

El meu curs: Comunicació a l’aula: fem un telenotícies.