Sigrid Fadrique Muñoz

Moguda per les meves inquietuds relacionades amb el “conèixer-me a mi mateixa”, als 18 anys vaig començar a introduir-me i a formar-me en Psicologia Clínica i en Intel·ligència Emocional (UOC) i posteriorment, en l’apassionant món de la Teràpia Gestalt, tant a nivell Grupal com Individual.

Més enllà, en el que a àmbit terapèutic i escolar es refereix, la vida sempre m’ha portat a treballar amb nens/es en diferents espais de criança natural; font d’inspiració i creació per a mi i la meva forma d’entendre la infància i l’educació. De manera que vaig decidir especialitzar-me en aquest àmbit de la mà de Violett Oaklander i a través de la seva metodologia Gestalt Play (Gestalt Infantojuvenil).

Actualment, exerceixo com a Terapeuta Gestalt impartint Formacions, Xerrades i Tallers relacionades en l’àmbit de l’educació conscient i la Gestalt, així com passant consulta a nivell individual tant a adults com a nens i/o adolescents de forma presencial i online (Skype).

Des de la meva experiència personal crec que tenir una figura que t’acompanyi i et faci de mirall, sempre és un recurs i un regal per a aprendre, acceptar i anar integrant tot allò que ens porta la vida i envers nosaltres mateix@s. És per això, que espero que gaudeixis moltíssim d’aquest Curs que ofereixo per primera vegada a ACTE on tú, els teus recursos i el teu potencial seran la porta d’entrada cap al món emocional dels teus alumn@s!

La Gestalt a les aules