Sigrid Fadrique Muñoz

La imagen puede contener: 1 persona, interior y primer planoMoguda per les meves inquietuds relacionades amb el “conèixer-me a mi mateixa”, als 18 anys vaig començar a introduir-me i a formar-me en Psicologia Clínica i en Intel·ligència Emocional (UOC) i posteriorment, en l’apassionant món de la Teràpia Gestalt i les constel·lacions familiar.

Més enllà, en el que a àmbit terapèutic i escolar es refereix, la vida sempre m’ha portat a treballar amb nens/es i adolescents; font d’inspiració i aprenentatge personal i professional per a mi. De manera que vaig decidir especialitzar-me de la mà de Violett Oaklander, a través de la seva metodologia Gestalt Play (Gestalt Infantojuvenil). Pocs anys després vaig iniciar un projecte “La Gestalt com a eina psicopedagògica” el qual té com a objectiu introduir el treball amb les emocions i la resolució de conflictes dins del context escolar. Són ja unes quantes escoles les que he tingut la sort de poder visitar i formar tan a nivell presencial com virtual; d’ell@s m’enduc aprenentatge, experiència, agraïment i GRANS persones.

Actualment, exerceixo com a Terapeuta Gestalt i Formadora. Tinc un petit centre a Calella on passo consulta a nivell individual tant a adults com a nens i/o adolescents de forma presencial i online (Skype).

Des de la meva experiència personal i professional crec que tenir una figura que t’acompanyi i et faci de mirall, sempre és un recurs i un regal per a aprendre, acceptar i anar integrant tot allò que ens porta la vida. És per això, que espero que gaudeixis moltíssim dels Cursos que ofereixo  a ACTE on tú, els teus recursos i el teu potencial seran la porta d’entrada cap al món emocional dels teus alumn@s!

Si em vols conèixer una mica més et convido a visitar la meva pàgina web: www.sigridfadrique.com

ELS MEUS CURSOS:

http://campus.acte.cat/la-gestalt-com-a-eina-pedagogica/

http://campus.acte.cat/recursos-per-a-la-gestio-de-conflictes-amb-alumnes-de-secundaria/