Política de privadesa

1. Qui és responsable del tractament de les teves dades personals?

ACTE és l’Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa, entitat amb domicili Associació de mestres Rosa Sensat,  Av. de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona, CIF G61317079 i inscrita al registre d’Associacions del  Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 18751. Pots contactar amb el responsable de la protecció de dades a actevitats@gmail.com

2. Amb quina finalitat recollim i tractem les teves dades personals?

Les dades personals que sol·licitem a l’hora d’ inscriure’s a alguna de les nostres activitats o serveis s’utilitzaran per a atendre i resoldre qualsevol gestió, dubte, reclamació o consulta que se’ns plantegi en relació a l’activitat o servei esmentats.

En finalitzar l’activitat, si ens ho has autoritzat específicament,  et subscriure’m a un butlletí informatiu d’activitats. Sempre podràs donar-te de baixa  enviant  un correu a actevitats@gmail.com

3. Quant de temps conservem les teves dades personals?

Conservarem les teves dades personals mentre tinguem responsabilitats legals en relació a l’activitat en què t’hagis inscrit.

Si ens has autoritzat a enviar-te els nostres butlletins informatius, conservarem les dades fins que et donis de baixa.

4 . A qui comunicarem les teves dades personals?

Només cedirem les teves dades a tercers quan l’organització de l’activitat ho faci necessari, com les llistes d’assistència a ponents, serveis certificació o de seguretat, per exemple.

La cessió de dades a tercers, quan sigui necessària, es realitzarà amb les màximes garanties de confidencialitat d’acord amb la legalitat vigent.

5. Quina base legal tenim per a tractar les teves dades personals?

La recollida i tractament de les teves dades personals es basa en l’interès que has manifestat a l’hora d’inscriure’t o sol·licitar informació de les activitats que organitzem.

Quan t’enviem els butlletins informatius  ho farem en base a la teva autorització i pel nostre interès legítim de difondre les propostes i activitats que organitzem.

Quins són els teus drets?

El Reglament General (EU) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 de Protecció de Dades (RGPD), reconeix els següents drets en relació amb el tractament de les teves dades personals:

(1) Dret d’Accés: Tens dret a confirmar que estem tractant les teves dades personals  i, si fos el cas, obtenir-ne una còpia, així com la informació completa sobre el tractament que realitzem.

(2) Dret de rectificació: Tens dret a corregir errors, modificar les dades errònies o incompletes i garantir la veracitat de les teves dades personals, objecte de tractament.

(3) Dret de supressió: Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades en qualsevol moment en cas que el tractament sigui il·lícit o la finalitat que va motivar el seu tractament o recollida hagués desaparegut.

(4) Dret a la limitació del tractament: Tens dret a sol·licitar la suspensió del tractament en cas que aquest sigui il·lícit o l’exactitud de les dades hagi estat impugnada.

(5) Dret d’oposició: Tens dret a oposar-te al tractament de les teves dades quan tingui per objecte el màrqueting directe o quan hagi de cessar el tractament per motius relacionats amb la teva situació personal, tret que s’acrediti un interès legítim o sigui necessari per a l’exercici o defensa de reclamacions.

(6) Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que causi efectes jurídics o t’afecti, tret que sigui necessari per a l’execució d’un contracte, estigui permesa per la Llei o hagis donat el teu consentiment explícit.

Per a exercir aquests drets, si us plau, envia un correu electrònic a actevitats@gmail.com  o la teva sol·licitud per correu postal a: ACTE, Av. Drassanes 3 Barcelona 08001 En la teva sol·licitud, hauràs d’indicar de forma clara (i) la teva identitat, almenys amb el teu nom complet i l’adreça de correu electrònic que vas utilitzar en el moment de registrar-te , i (*ii) el dret o drets que exercites.

També pots acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) per a sol·licitar la tutela dels teus drets, si ho consideres oportú.

L’exercici d’aquests drets és gratuït, tret que es formulin sol·licituds manifestament infundades o excessives. En aquest cas l’interessat podrà ser requerit a assumir el cost de la tramitació de la sol·licitud.

CONTACTE: Podeu posar-vos en contacte amb Acte a actevitats@gmail.com