Elba Barcons Matavera

 Presentació

Hola em dic Elba, els meus primers estudis universitaris van ser graduar-me en informàtica, desprès vaig estudiar psicologia i terapia-gestalt.

Ara treballo com a psicologa, terapeuta i docent en Gestalt Barcelonai em dedico a l’acompanyament terapèutic individual i grupal.
He fet la formació en Eneagrama per complementar el coneixement sobre mi mateixa, qui m’envolta i poder acompanyar també amb aquesta eina.

M’agrada participar en aquest àmbit educatiu que pot tenir gran repercussió per anar aconseguint tenir una societat i individus més saludables. Crec que en aquests darrers anys s’ha avançat en l’àmbit de la consciència, l’educació emocional i la salut holística, i m’agrada continuar en aquesta labor d’educar per obrir el cor i d’acompanyar per viure en un equilibri funcional y feliç.
https://www.personasana.es