Sebastià Capella Priu

foto_capella_sebastiaEm dic Sebastià Capella Priu… Tal com em va definir un alumne…“Un professor de matemàtiques amb la barba tan llarga com grossa té la panxa…“

Conegut en molts llocs per El Gran Formigot, en honor a un projecte telemàtic anomenat La Formiga Matemàtica.

 

Coordino diversos projectes telemàtics:

  • La formiga matemàtica
  • La volta a Espanya amb les matemàtiques
  • Geometria a l’escola
  • Estadística i eleccions
  • Calendari de jeroglífics
  • El llibre d’animals

He donat molts cursos, en tots els nivells i en diferents llocs:

Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Manresa, Callús, Mataró, Olot, Sabadell, Terrassa, Artés, Sentmenat, Mallorca, Eïvissa, Menorca, Formentera, Huelva, Baeza, Linares, La Coruña, Castellón, Málaga, Burgos…

A principis de l’any 2002 vaig descobrir una metodologia de treball que em va al·lucinar, em va meravellar, em va sorprendre, em va deixar bocabadat… Les WebQuest. Des de llavors la faig servir en moltes de les meves classes.

Actualment, sóc el president de la Comunitat Catalana de WebQuest.

Des de fa molts anys, participo com a formador en les Activitats de formació que s’ofereixen des de l’ Àmbit Virtual de l’Escola d’Estiu, on imparteixo els cursos següents: