Miquel Torrico Franco @reOrienta

@reorientaDesprés de més de 15 anys en el món educatiu, miro enrere i veig que l’experiència no computa per anys, sinó pel nombre d’errors dels quals has après. Per aprendre, he hagut d‘equivocar-me i, de l’equivocació, inequívocament, he dubtat, i és aquí on estic de nou. Després d’haver estat mestre d’educació infantil a Londres, mestre de primària, orientador a secundària, psicopedagog a l’EAP (actualment), professor de la UB, formador de mestres…. Estic de nou dubtant i buscant respostes; amb els anys crec, que com més sé, més dubto i com més dubto, més aprenc.

Actualment em commou la desigualtat educativa que s’està generant en la nostra societat i, la conflictivitat que es viu en certs centres com a derivada, és aquí on estic situat en aquests moments i, és des de el meu mirador privilegiat com a psicopedagog de l’EAP de Ciutat Vella que espero trobar alguna resposta i compartir-la.