Pili Alonso

El meu nom és Pili Alonso i visc a Barcelona, sóc diplomada en turisme per la Universtitat Oberta de Catalunya i treballo en un Col.legi professional com a coordinadora de les Comissions socials i culturals. Ens hem anat adaptant ràpidament als temps amb  l’avanç de les noves tecnologies i així hem anat creixent i donant servei a la societat.

Ja fa uns anys que compagino aquesta activitat amb la docència i penso que ara és un gran moment perquè el sector de l’educació aconsegueixi un dels grans reptes, pel que fa als sistemes digitals i a la utilització d’aquests.

Com que no tot és feina, les coses que més m’agraden fer és passar temps amb la meva família i amics, llegir, jugar a tennis, practicar padel suf i disfrutar de la natura, mar o muntanya, que ara valorem més, després de la situació excepcional que hem conegut.

M’estic preparant amb molta il.lusió per treballar amb Acte i la seva Escola d’Estiu virtual. Crec que és una gran tasca l’oferta pedagògica que oferten i un camí per aconseguir aquest gran repte acompanyant als professionals de la docència i més en aquests moments més complicats.

Però recordeu que les situacions difícils les podem convertir en bones oportunitats i fortaleses per aprendre i per ensenyar!

Imparteixo el curs: Genially: Genially: Crear, dissenyar i comunicar