Presentació Sra. Mari Angel Pitarque, presidenta d’ACTE

foto_pitarque_mariangel

Benvinguts i benvingudes al 17è Àmbit Virtual de les Escoles d’Estiu.

Una vegada més tenim la possibilitat de trobar-nos per a compartir experiències i coneixements, aprofitem-la!

Des de l’any 1999 l’Àmbit Virtual de les Escoles d’Estiu és un espai en el que cursos, fòrums, xats, xarxes socials i conferències ens permeten impulsar noves propostes, establir una comunicació entre persones i Moviments de Renovació Pedagògica i superar les limitacions que l’espai, el temps o les circumstàncies personals puguin suposar.

Tots podem aportar coneixements, tècniques, il•lusió o experiència educativa. Es per això que ACTE planteja un Àmbit Virtual on, tant en la forma com en el fons, el protagonista sigui la formació entre iguals; un espai en línia per a donar a la comunitat educativa l’oportunitat de reflexionar i compartir.

ACTE i l’Àmbit Virtual estan vius, es renoven contínuament persones i propostes formatives. Com a presidenta vull aprofitar aquest espai per a donar la benvinguda a les persones que s’han incorporat recentment a ACTE i recordar amb agraïment i “carinyo” aquells mestres que van crear o van formar part de la nostra associació.

Espero que aquest espai us resulti profitós, respongui a les vostres expectatives i, si és possible, us ajudi a afrontar els nous reptes que l’educació ens planteja.
Us desitjo a totes i a tots una interessant Escola d’Estiu 2016! Bona feina!

 
Mari Angel Pitarque Cambra