Damàs Basté García

image

Doctor en Comunicació i Relacions Internacionals, Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Dret. Treballo com a formador en l’àmbit educatiu i empresarial, en cicles formatius, màster, formació in company (a mida), outdoortraining i formació on line i com consultor free lance.

Format en coaching transformacional, certificat per l’Institut Gestalt de Barcelona i People Tech Solutions, USA. Certificat com a Coach PCC (Professional Certified Coach) per ICF (International Coach Federation (ICF) i CPC per ASESCO  (Asociación Española de Coaching). Certificat en Appreciative Inquiry per la Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, USA,  certificat en el Myers Briggs Type Indicator (MBTI), Coaching d’Equips a l’Escola Europea de Coaching de Barcelona i Psicologia Positiva a la University of Pennsylvania, USA., teràpia gestalt i P.N.L. (programació neurolingüística). Treballo com a coach personal (life coaching) i organitzacional a nivell individual, grupal i sistèmic. Desenvolupo programes de coaching per a docents i en l’àmbit esportiu i sanitari. Formo a futurs coaches com a part de l’equip docent de EFIC (Escuela de Formación Integral en Coaching).

Com a coach i facilitador em dedico principalment a acompanyar a organitzacions, equips i persones al seu desenvolupament personal i professional, orientat a la consecució dels seus objectius.

Participo en les Activitats de formació que s’ofereixen des de l’àmbit virtual de l’Escola d’Estiu i imparteixo els cursos següents:

Per a més informació sobre el meu perfil professional, podeu-ho visitar la meva pàgina web: (http://www.damasbaste.com)