Carta presidenta d’ACTE 2017

foto_pitarque_mariangelBenvingudes i benvinguts al 18è Àmbit Virtual de les Escoles d’Estiu!

Per començar, les persones que formem part d’ACTE  us volem donar les gràcies per estar amb nosaltres aquests primers dies de juliol i per compartir el vostre entusiasme, la vostra il·lusió i els vostres coneixements.

Des de fa 18 anys  l’Àmbit Virtual de les Escoles d’Estiu ens proporciona un espai en el que cursos, fòrums, xats, xarxes socials i conferències ens permeten impulsar noves propostes i establir una comunicació entre persones i Moviments de Renovació Pedagògica superant les limitacions que l’espai, el temps o les circumstàncies personals puguin suposar.

ACTE i l’Àmbit Virtual són vius i s’estan renovant contínuament, tant personalment com a nivell de propostes formatives. A ACTE estudiem, investiguem i, com a conseqüència, innovem per tal d’oferir una formació que doni resposta als nous reptes educatius. Per això, aquest curs s’han afegit noves activitats a la nostra proposta formativa, tot i mantenint aquells cursos de sempre que sabem que us interessen.

Tots tenim coses per aportar, alguns coneixements i tècniques, altres il·lusió i experiència educativa. És per això que ACTE planteja un Àmbit Virtual on, tant en la forma com en el fons, el protagonista sigui la formació entre iguals. Volem oferir-vos una formació innovadora i de qualitat que us proporcioni eines per millorar el procés educatiu i que ens apropi a tots a una educació inclusiva, plurilingüe i pluricultural.

Espero que aquest espai us resulti profitós, respongui a les vostres expectatives i inquietuds i , si és possible, us ajudi a afrontar els nous reptes que l’educació ens planteja. En altres paraules, que us emporteu nous coneixements i aprengueu noves metodologies per engegar projectes que enforteixin la vostra pràctica educativa.

Us desitjo una interessant i profitosa Escola d’Estiu 2017!

MariAngel Pitarque

Presidenta d’ACTE