Usuaris

Registre d'usuarisFormulari de registre
Per participar a les activitats que organitza ACTE us heu d’inscriure. Les dades personals no es comparteixen amb ningú. S’envien al Departament d’Ensenyament per tal que la informació consti en el registre d’acreditacions. Un cop obtingut el certificat, el reconeixement es consultarà directament a Ensenyament.

Recordatori contrasenyaRecordatori de contrasenya
Si en algun moment heu oblidat la contrasenya cal demanar un recordatori que s’enviarà pel correu electrònic facilitat. Si no el rebeu o heu canviat d’adreça, envieu un missatge a actevitats@pangea.org i exposeu la situació. En breu es repondrà la demanda.Una altra opció és fer una nota per WhatsApp en el número indicat més avall.

Espai privat

Espai personal dels usuaris
Aquí podreu consultar i actualitzar la informació personal. També hi ha els formularis d’inscripció a les activitats i els enllaços per als materials. Per a entrar a l’espai personal cal haver-se registrat i identificar-se amb usuari i contrasenya. En cas d’oblidar-la, es pot demanar un recordatori allà mateix.

EditaAccés al Campus per al professorat d’ACTE
Aquest accés està reservat al professorat que imparteix els cursos d’ACTE. Permet editar la informació dels cursos i la presentació personal. En cas d’oblidar les dades, es pot demanar un recordatori allà mateix, tal com es repeteix en cada un dels apartats.

Informació als UsuarisDurant el període de les activitats d’estiu, des de l’1 de Juny i fins al 15 de Juliol us atendrem per correu electrònic a actevitats@pangea.org, també per WhastApp al telèfon 630 718 820 o trucant de 17.00 a 20.00 (de dilluns a divendres).