Usuaris

Registre d'usuarisFormulari de registre
Per participar a les activitats que organitza ACTE us heu de registrar. Les dades personals que en faciliteu no es comparteixen amb ningú. Només s’envien al Departament d’Ensenyament en el cas que us inscriviu a un curs de formació, per tal que la informació consti al registre d’acreditacions.

Recordatori contrasenyaRecordatori de contrasenya
Si en algun moment us vau registrar i heu oblidat la contrasenya podeu demanar un recordatori, que us enviarem per correu electrònic. Si no rebeu el recordatori o heu canviat la vostra adreça envieu un missatge a actevitats@pangea.org i expliqueu la vostra situació

Espai privat

Espai personal dels usuaris i socis
Aquí podreu consultar i actualitzar la vostra informació personal. També trobareu els formularis d’inscripció a les activitats i els enllaços per accedir als materials. Per accedir a l’espai personal cal haver-se registrat abans. Us haureu d’identificar amb el vostre usuari i la vostra contrasenya.

Atenció als usuaris i usuàriesAtenció als usuaris i usuàries
Podeu llegir les preguntes més freqüents, que acostumen a resoldre la majoria de dubtes. Durant el període de les activitats d’estiu, des de l’1 de Juny i fins el 15 de Juliol us atendrem per correu electrònic a actevitats@pangea.org i també al telèfon 630 718 820 de 19.00 a 21.00 (de dilluns a divendres).

EditaAccés al Campus per al professorat d’ACTE
Aquest accés està reservat única i exclusivament per al professorat que imparteix els cursos d’ACTE. Permet editar la informació dels cursos i la presentació personal. Els usuaris i usuàries no estan autoritzats.