Usuaris

Registre d'usuarisFormulari de registre
Per participar a les activitats que organitza ACTE us heu de registrar. Les dades personals que ens faciliteu, no es comparteixen amb ningú. Només s’envien al Departament d’Ensenyament si us inscriviu a un curs de formació, per tal que la informació consti en el registre d’acreditacions.

Recordatori contrasenyaRecordatori de contrasenya
Si en algun moment us vau registrar i heu oblidat la contrasenya, podeu demanar un recordatori que us enviarem per correu electrònic. Si no rebeu el recordatori o heu canviat la vostra adreça envieu un missatge a actevitats@pangea.org i exposeu la situació

Espai privat

Espai personal dels usuaris i socis
Aquí podreu consultar i actualitzar la informació personal. També trobareu els formularis d’inscripció a les activitats i els enllaços per a accedir als materials. Per a entrar a l’espai personal cal haver-se registrat abans. Us haureu d’identificar amb el vostre usuari i la vostra contrasenya.

Atenció als usuaris i usuàriesAtenció als usuaris i usuàries
Podeu llegir les preguntes més freqüents, que acostumen a resoldre la majoria de dubtes. Durant el període de les activitats d’estiu, des de l’1 de Juny i fins al 15 de Juliol us atendrem per correu electrònic a actevitats@pangea.org i també al telèfon 630 718 820 de 19.00 a 21.00 (de dilluns a divendres).

EditaAccés al Campus per al professorat d’ACTE
Aquest accés està reservat única i exclusivament al professorat que imparteix els cursos d’ACTE. Permet editar la informació dels cursos i la presentació personal. Els altres usuaris no hi estan autoritzats.