Taller d’escriptura creativa I

Professora: Montserrat Miracle Collmalivern

CODI REC0140651
Durada: 30 hores

Presentació

El plaer d’escriure: aquest taller d’escriptura intenta despertar la imaginació dels alumnes a través de textos literaris, d’aventures dels grans herois dels mites grecs, d’escenes de ficció, de còmics… i pretén ajudar-los a sentir el plaer d’escriure cada cop que deixen volar lliurement la seva fantasia, que els transportarà a d’altres mons imaginaris insospitats. Els nois i noies poden utilitzar el seu artista interior per aprendre a sentir, a emocionar-se i a gaudir del plaer d’escriure.

Objectius

  • Aprendre a manipular els mots, eines bàsiques de l’escriptura.
  • Conèixer les tècniques bàsiques més apropiades.
  • Desenvolupar la imaginació i creativitat personal.

Estructura i funcionament del taller

Aquest taller consta de 10 unitats, distribuïdes en tres blocs temàtics. Cada bloc conté un text literari i/o un camp semàntic, una pàgina de còmic i un mite per desenvolupar al teu gust, seguint unes pautes o consignes molt flexibles. Està concebut com un Crèdit Variable o una Matèria Optativa que dura un trimestre, o sigui 30 hores, amb dues classes setmanals d’una hora o bé una classe de dues hores seguides cada setmana.

Els participants del curs podran formular consultes, compartir experiències en el fòrum del taller, o bé per correu electrònic, a fi de treure el màxim de profit d’aquestes fitxes. Hi haurà un suport telemàtic per part de la professora del curs.