Lluís Burillo Toledano

Quan tenia setze anys vaig començar a escriure crítica musical a un diari comarcal; al mateix temps, vaig formar una banda de rock que va tenir un petit impacte local. Amb el temps vaig estudiar història de l’art , periodisme i, successivament, vaig esdevenir professor de música a secundària i professor de redacció a la universitat. Després em vaig doctorar en comunicació social i actualment em dedico a una doble tasca docent: 1) ajudo els joves adolescents a expressar-se musicalment; 2) i ajudo els joves universitaris a expressar-se verbalment.

En aquests moments encapçalo un projecte de música pioner a tot Catalunya d’aplicació de les noves tecnologies en l’aprenentatge autònom d’instruments musicals a l’ESO. La iniciativa ha estat implantada a l’INS La Roca amb la col·laboració imprescindible de Pau Manté Majó, director de l’Escola Municipal de Música de La Roca i soci fundador de la cooperativa Visualsonora, dedicada a la gestió de projectes musicals.

Recursos TIC per a l’autoaprenentatge d’instruments musicals