Jugant a conèixer-nos a través dels números

Professora: Montserrat Miracle Collmalivern

Durada: 30 hores

PRESENTACIÓ

Jugant a conèixer-nos a través dels números és un curset que pretén fer-nos reflexionar sobre nosaltres mateixos i la nostra manera de ser i d’actuar a través de la simbologia dels números. Alhora, ens ajuda a comprendre els altres i, per tant, a entendre, també, els nostres alumnes.

 I això ho farem prenent-t’ho com un joc, traient qualsevol càrrega de judici, de dramatisme… Però, al mateix temps, tot jugant, veurem que anem entenent molts aspectes de nosaltres mateixos i dels altres i ens respondrà alguns dels interrogants. Riurem, reflexionarem, compartirem i, probablement, aprendrem més de nosaltres mateixos, tot relativitzant les dades.

ESTRUCTURA DEL CURS

El curs consta de vuit unitats. En la primera hi ha una breu introducció a les bases de la numerologia i s’ensenya el codi per començar a treballar. En la segona, coneixem la simbologia dels números, l’eina bàsica per interpretar. A la tercera i a la quarta aprenem a buscar els conceptes claus i a interpretar-los. De la cinquena fins a la setena unitat, ens endinsem en una interpretació més profunda d’un tema i en la darrera, arribem a la interpretació global.

Objectius: 

  1. Aprendre el significat del simbolisme dels números
  2. Aprendre a relacionar els diversos conceptes.
  3. Aplicar la interpretació numerològica per conèixer-nos i comprendre els altres, que poden ser, entre altres, els nostres alumnes
  4. Assolir els coneixements necessaris per ensenyar als alumnes a reflexionar sobre si mateixos, tot jugant amb la numerologia. 

TUTORIA

La millor manera d’aprendre en aquest curs, és reflexionant i compartint amb els altres les pròpies reflexions i aprenentatges.  La interrelació entre els diferents companys i la professora són una part fonamental del curs.