Josep Maria Corretger Olivart

corretgerSoc professor de Llengua i literatura catalanes a l’ensenyament secundari des de fa catorze anys i per terres barcelonines, emperò alcarrassí de cor i d’ànima. També he desenvolupat altres matèries com ara “Gust per l’escriptura” i “Tècniques d’estudi”. Sempre intento millorar i innovar en l’ensenyament.

M’encanta tot allò que envolta la llengua i la literatura, també la cultura, reflexionar i continuar aprenent, com deia aquell: “El saber no ocupa lloc”.

Ja són més de seixanta cursos els que he realitzat com a alumne, i tot i que no paro de fer-ne, per renovellar-me contínuament, aquest cop volia anar una mica més enllà, és a dir, fer un pas més en la meva formació, crear-ne un, i aprendre conjuntament amb l’alumnat, perquè de fet, ja costa que em sorprenguin en alguns àmbits.

El meu blog de llengua i literatura catalanes és el següent: http://llengilitcat.blogspot.com.es/

Actualment, el meu lloc de treball està a l’Institut Mont Perdut de Terrassa.

Molta força i endavant!

El meu curs s’anomena:“Aprenem amb la pràctica reflexiva docent”.

Hi esteu convidats!