Gemma Carreras Agón

Gemma

Hola, sóc Gemma Carreras Agón i vaig néixer a Barcelona. He fet de mestra d’Educació Musical, d’Orientadora Educativa a Instituts i un EAP i de docent associada a la Facultat de Pedagogia de la UAB.

He format part d’alguns grups de recerca en TAC i Gestió i innovació d’organitzacions i actualment treballo al Centre de Recursos Pedagògics de Ciutat Vella (Barcelona). He estudiat Magisteri en Educació Musical, Pedagogia, Màster en Direcció de Recursos Humans i un Doctorat en Innovació i Qualitat educativa  del qual em falta la tesi.

Tinc especial interès en temes relacionats amb les organitzacions saludables, el Mindfulness, i l’educació de les emocions, però també m’interessen entre altres, el coaching, la psicologia positiva, la pedagogia Sistèmica o les Intel.ligències Múltiples. M’agrada molt fer esport, passejar per la platja i gaudir de la bona companyia però també del silenci.

Tinc moltes ganes d’engegar aquest nou curs i poder compartir amb vosaltres la promoció de centres educatius més saludables i amables. Si voleu contactar amb mi podeu escriure’m a gemmacarrerascursacte@gmail.com i intentaré respondre-us el més aviat possible.

Imparteixo juntament amb Cinta Larrotcha: