Mindfulness per a potenciar el teu lideratge a l’aula

Professor: Mònica Moles Ena

CODI REC0340651
Durada 30h.

Presentació

Aquest curs és un espai per a connectar amb tu i el teu potencial. A partir d’un major autoconeixement, i consciència dels teus pensaments, emocions i sensacions, disposaràs dels recursos que necessites per potenciar el teu lideratge personal, a l’aula i fora d’ella.

 Objetius:

Desenvolupar i potenciar el teu lideratge personal, a partir d’una major consciència i coneixement de tu mateix, a través de les dinàmiques i exercicis de Mindfulness.

Apendràs a reconèixer quin tipus de pensaments tens i l’impacte que aquests pensaments tenen en les teves emocions, el teu cos i les teves accions, a substitui-los per pensaments potenciadors, i adonar-te de com interpretes les situacions;

a reconèixer el teu llenguatge no verbal i l’impacte que té en tu i ens les altres persones, a projectar la imatge que desitges de tu mateix;

a reconèixer el que és important per tu i saber prioritzar, apendre a treballar de manea concentrada, evitant la multitarea i les distraccions.

Amb tots aquests aprenentatges aconseguiràs desenvolupar el teu lideratge a l’aula i a acompanyar als teus alumnes per a que també siguin els liders de la seva pròpia vida.

 Format:

Experiencial i pràctic, amb  videos, àudios i exercicis.

 Beneficis:

Major coneixement de tu mateix, consciència i connexió amb els teus recursos i el teu potencial.

Gestió intel·ligent de les teves emocions i de l’estrès.

Més responsabilitat, motivació i compromís dels alumnes.

Més concentració, atenció, productivitat i eficacia.

Millor gestió del teu temps i de les teves prioritats.

Major presència, equilibri i plenitud, més calma i serenitat per abordar amb èxit qualsevol situació per complexa que pugui ser, dins i fora de l’aula.

Estructura:

Aprenentatge a través de videos explicatius, àudios de pràctica de mindfulness i exercicis que podràs integrar fàcilment en el teu dia a dia, facilitant-te l’assoliment reeixit dels objectius d’aquest curs.

El contacte amb la formadora serà per correu electrònic.