Anna Vera Conesa

Fa més de 30 anys que treballo en educació molt implicada en tot el que són les noves tecnologies, he treballat amb alumnat de primària i secundària, i actualment amb docents.
Treballo al CRP de Ciutat Vella.

Per mi es així…com diuen…

R. Wagner que defensa  “com que el coneixement és a l’abast de tothom a través de qualsevol aparell connectat a internet, ja no és tan important el que saps com el que pots fer amb el que saps

Salman Khan. La revolució de l’educació ‘online’, no és un especialista en educació, però ha estat impulsor d’una de les principals revolucions del món de l’aprenentatge en l’educació superior. És el creador de la Khan Academy. El que va començar com uns vídeos de YouTube perquè els familiars de l’Índia entenguessin més bé la matemàtica, és avui una plataforma amb més de 2.000 vídeos sobre tot tipus de disciplines, amb generadors d’exercicis, avaluacions i estadístiques per a cada alumne.  L’èxit de l’experiència anima les teories de catedràtics, com Woodie Flowers, del MIT, que aposten per deixar els continguts teòrics a la web com a font d’autoaprenentatge dels alumnes, i així alliberar les aules per a la pràctica d’escenaris reals amb un professor que actuï només com a mentor.

Des de fa uns quants anys, sóc membre d’ ACTE, on participo en les Activitats de formació que s’ofereixen des de l’Àmbit Virtual de l’Escola d’Estiu, i imparteixo els cursos següents:

Treballem les eines educatives de Google amb el Classroom

L’enegrama una eina per la tutoria i els docents